Space Shutter
Hm .
Saturday, March 10, 2012 ✿ 5:24 PM ✿ 0 Shutter Comments
Hm , bulan 3 neh . bulan yg paling truk bgi aku :\
Benciiiii! Haa , semua org tak puass hati ngn aku kan ? Hmpa lngsung tk boleh tgk aku happy enn ? err , Cibai lahh! *haa mulaa la aku nk mngamuk .
Buat msa skrng ni , aku dah deactive account facebook prtama aku . Aku dh tenangkn diri aku dulu . smalam aku bgtau mama aku "maa , jom pi mna2 stress la duk sini . buat skit hati ja" pstu mama aku pun ckp " stress knapa ? haa esok kita prgi Thailand " Hahaha . Thanks Mama sbb paham wani <3  Buat msa ni aku harap tkdak spa la gnggu aku . K tak puass hati ckp depan . Bye 

Labels:


Older PostNewer Post
Me You Home
DashboardFollow

Little Disclaimer;


Assalamualaikum awak :) Shazwani / sweet thirteen / SmkTho / Penang . Love chocalate
Underline Strike Bold Italic

Lets Mengumpat;

Put your own Cbox. Recommended 200x65.

Credditostata;
✿ Skins by Husna
✿ Basecodes by Jaja
✿ Graphics by WeHeartIt