Space Shutter
:'>
Saturday, January 14, 2012 ✿ 5:56 AM ✿ 0 Shutter Comments

okay skarang aku dh susah sgt nk senyum , nk tau knapa ?
aku dh tk boleh prcayakn bf aku sndiri . Hm :'(
sedih wehh , aku ja slalu jga perasaan dia , tapi dia . tak prnah pun pikir perasaan aku .
dia pernah ka hargai cinta aku kt dia ? dia pernah ka paham aku ?
Allah ja tau perasaan aku kt dia selama ni .
sedih gila bila aku dpt tau dia ada skandal dngn org lain .
menangis aku time tu , memang gilagila la .
sbb memang tak sngka ah dia akn buat aku mcm tu .
aku ingt dia lebih okay dri ex aku dulu .
tpi rupanya dia lgi teruk .
aku pun taktau brapa kali dh aku menangis sbb dia , ada dia peduli aku menangis ?
Aku syg dia lebih dri aku syg ex aku dulu .
aku syg dia , tak prnah trpikir pun dlm kpala aku nk curang/skandal ngn sapa2 .
tapi ni yg dia balas kt aku ? Hm , dah la .. aku memang dh penat ngn semua ni
aku lepaskn dia , sbb aku syg dia . aku lebih sronok tgk dia happy walaupun bukan dngn aku
mungkin dia bukan jodoh aku . :'(


Older PostNewer Post
Me You Home
DashboardFollow

Little Disclaimer;


Assalamualaikum awak :) Shazwani / sweet thirteen / SmkTho / Penang . Love chocalate
Underline Strike Bold Italic

Lets Mengumpat;

Put your own Cbox. Recommended 200x65.

Credditostata;
✿ Skins by Husna
✿ Basecodes by Jaja
✿ Graphics by WeHeartIt